CAMPANYA DE TÍTOLS PARTICIPATIUS!!!

DEL 21 DE MARÇ AL 30 D’ABRIL

L’ECONOMAT SOCIAL OBRE UNA NOVA COOPERATIVA AL BARRI DE ROQUETES!

El finançament col·lectiu a través dels títols participatius servirà per complementar les necessitats de finançament de les obres, acondicionament i abastiment de producte del nou local de L’ECONOMAT SOCIAL, que s’ubicarà al local comercial de l’edifici de la Cooperativa d’Habitatge en cessió d’ús CIRERERS, al Barri de ROQUETES de Barcelona.


Ens serviran per convertir unes parets, uns mobles i uns terres de formigó pelats, en un comerç ple de vida, en un nou membre de l’ecosistema cooperatiu de NOU BARRIS!

AJUDA’NS A FER REALITAT EL NOU ECONOMAT!!!
APORTA, ASSOCÍA’T, FES-NE DIFUSIÓ

Objectius

Compartint espai amb la Cooperativa d’Habitatge CIRERERS compartirem també un model de vida i de gestió col·lectiva. Un projecte d’intercooperació i de transformació social que comporta:

  • L’autogestió.
  • La sostenibilitat mediambiental, econòmica i personal.
  • El consum responsable.
  • El foment i creixement de l’economia social i solidària.
  • Aconseguir les millors condicions de preu, qualitat i equitat social, per tal de garantir els drets fonamentals de totes les persones (CIRERERS en l’àmbit de l’habitatge i L’ECONOMAT SOCIAL en l’àmbit del consum de productes d’alimentació i higiene).
  • Promoure les relacions intercooperatives, la difusió del cooperativisme, la fraternitat, la cultura i la transformació social.

Característiques

PERÍODE D’EMISSIÓ del 21 de març al 30 d’abril de 2022, amb possibilitat d’ampliació.

VALOR NOMINAL DE CADA TÍTOL 500 € i 100€.

REMUNERACIÓ 2% i 1’5% anual respectivament, amb liquidació d’interessos anual.

VENCIMENT Els títols vencen al cap de 5 anys.

IMPORT TOTAL DE L’EMISSIÓ La suma del conjunt de títols emesos ascendeix a 20.000 €.

DESTINAT A sòcies i no sòcies, particulars, entitats, empreses, col·lectius, associacions… a tothom qui vulgui invertir en un projecte integral de transformació social i mediambiental real.

Consulta aquí totes les
CARACTERÍSTIQUES I CONDICIONS DELS TÍTOLS PARTICIPATIUS

Descarregar PDF


3 SENZILLS PASSOS
PER ADQUIRIR TÍTOLS PARTICIPATIUS

1. Formulari

Si voleu comprar comprar títols només cal que ompliu aquest FORMULARI especificant:

  • Les vostres dades personals
  • El número de compte on fer efectius els ingressos dels interessos anuals.
  • Quants títols voleu de cada sèrie (Sèrie 1: títols de 500€, i Sèrie 2: títols de 100€)

2. Transferència

Us contestarem a l’adreça electrònica que ens hagueu facilitat, i haureu de fer la transferència corresponent a la quantitat de títols que voleu adquirir al compte corrent de L’Economat Social, enviant-nos el justificant per correu electrònic *.

3. Contracte

Des de l’Economat Social omplirem les dades en un “Contracte”
(excepte les dades següents: ni el dia en que L’Economat Social tenim constància que s’ha fet efectiu l’import, ni la data del contracte**).

Us enviarem dues còpies del “Contracte” per correu ordinari, signareu ambdues còpies en prova de conformitat-subscripció, i les retornareu a L’Economat Social (presencialment o bé per correu ordinari).

A L’Economat Social  completarem les dates que faltaven: ** la data de l’ingrés (del qual ja tindrem justificant *), i la data d’aquell dia. També signarem les dues còpies.

Quan haguem rebut els documents originals a L’Economat Social, n’arxivarem una copia original per la cooperativa, i l’altre original us el tornarem a enviar per correu ordinari, de manera que ambdues parts tindrem els documents signats originals.

PREGUNTES FREQÜENTS

Què són els títols participatius?

Són una forma de finançament voluntari, oberta a totes les persones interessades: tant si són sòcies d’una cooperativa com si no, i volen contribuir a fer possible la iniciativa.

Quins avantatges us aporten?

Adquirint aquests títols, podreu donar suport a una iniciativa pionera, que vetlla per un consum ecològic, de proximitat, social i solidari per al conjunt de la societat , i, alhora, us beneficiareu d’un interès d’entre l’1,5% i el 2% anual pels vostres diners invertits.

Quants títols hi ha disponibles?

Des de L’Economat Social posem a l’abast títols de 100 i 500 euros. La suma del conjunt de títols emesos ascendeix a un import de 20.000 €.

A què es destinaran els diners que inverteixis?

Aquest finançament col·lectiu servirà per complementar les necessitats de finançament de les obres i abastiment  de producte del nou local de L’Economat Social, que s’ubicarà al barri de Roquetes de Barcelona, al local comercial de l’edifici de la Cooperativa d’habitatge en cessió d’ús Cirerers.

Quants títols pots adquirir?

Hi ha un límit establert de 10.000€ per prenedor/a (persona/entitat). Podeu adquirir fins a un total de 10.000€ fent les combinacions que us vagin bé de les dues sèries de títols disponibles (la sèrie 1 són títols de 500€ i la sèrie 2 són títols de 100€).

Quin venciment tenen?

Els títols vencen en 5 anys.

Quina remuneració tenen?

Els títols de 100€ tenen un 1,5% de remuneració fixada, i els de 500€ en tenen un 2%.

Quin és el període d’emissió?

Els títols participatius es poden adquirir des del 21 de març al 30 d’abril de 2022, amb possibilitat d’ampliació.

Com hi pots participar?

INFORMANT-VOS Venint a les xerrades informatives o escrivint-nos a: economatcoop.roquetes@gmail.com

DIFONENT Ajudant-nos a fer arribar la campanya a més gent! Compartint i seguint-nos a Instagram, Facebook i Twitter.

APORTANT Adquirint títols participatius o mitjançant altres formes de participació ens ajudareu a tirar endavant les obres del local i engegar el nou Economat Social, i estareu fent una inversió ètica en un projecte pioner a Catalunya.