INTERCOOPERACIÓ

Establim convenis d’intercooperació amb entitats i cooperatives, benefiant-nos d’avantatges i descomptes mutuament.
Voleu el carnet de soci/a? Només l’heu de demanar quan passeu per la botiga, us el fem al moment.

SUPERMERCAT COOPERATIU LA FEIXA DE MATARÓ > Socis de L’Economat: possibilitat de consumir a La Feixa / Socis de La Feixa: Possibilitat de consumir a L’Economat.
ZUMZEIG CINEMA > Socis de L’Economat: entrada reduïda al cinema / Socis de ZumZeig: Quota Trimestral reduïda a L’Economat (15€ en comptes de 20€).
LA CIUTAT INVISIBLE > Socis de L’Economat: 10% descompte en tèxtil.
PLÀUDITE TEATRE > Socis de L’Economat: 10% descompte en la 1ª Quota / Socis Plàudite: 1ª Quota Trimestral gratuïta a L’Economat.
DIRECTA > Socis de L’Economat: Publicitat gratuïta dues vegades a l’any / Socis de Directa: Quota Trimestral reduïda a L’Economat (15€ en comptes de 20€).
OLISTIS > Socis de L’Economat: 10% descompte en serveis lingüístics i culturals.
CENTRE TEN WAN > Socis de L’Economat: Matrícula gratuïta gimnàs i teràpies a preu de soci/a. / Socis Ten Wan: Dos trimestres de Quota gratuïta a L’Economat i Quota Trimestral reduïda (15€ en comptes de 20€).
ENGRANATGE > Socis de L’Economat: Punt de recollida de les vostres comandes a Engranatge sense cost de transport. / Socis d’Engranatge: Quota Trimestral gratuïta a L’Economat.
LA DIVERSA > Socis de L’Economat: Punt de recollida de les vostres comandes a La Diversa sense cost de transport. / Socis de La Diversa: Quota Trimestral gratuïta a L’Economat.
LA BORDA > Socis de La Borda: Quota Trimestral reduïda a L’Economat (15€ en comptes de 20€).
CASTELLERS DE SANTS > Socis dels Castellers: Quota Trimestral reduïda a L’Economat (15€ en comptes de 20€).

A MÉS, L’ECONOMAT FORMEM PART DE