QUI SOM

SOM

una cooperativa de treball associat dedicada al comerç de productes procedents de l’agroecologia amb la voluntat d’oferir als nostres associats la millor alimentació. Estem ubicats a Barcelona, amb una botiga al barri de Sants i una altra al barri de Roquetes.

OFERIM

les millors condicions de preu, qualitat i equitat social en la tria dels productes, per tal de garantir el dret fonamental de tot ciutadà a una alimentació sense productes químics ni manipulacions transgèniques, tot garantint que els processos que han intervingut en la creació i distribució d’aquests béns, incorporin valor social i ambiental. Una alimentació de qualitat, produïda èticament i a preus justos tant pel productor com pel consumidor.

BUSQUEM

mitjançant el consum, treballar a favor de l’agroecologia i la sobirania alimentària, fomentar el consum conscient, promoure les relacions intercooperatives i la xarxa de barri, la difusió del cooperativisme i la transformació social.

Actualment L’Economat ja el formem
809 socis/es.
Gràcies Economautes!!!

QUI FORMA L’ECONOMAT

Els Socis de Treball
EL MOTOR DE L’ECONOMAT

Fem funcionar tota la maquinària de la cooperativa! Som cooperativa de treball sense ànim de lucre, és a dir que no podem repartir beneficis assolits, un cop cobert un salari limitat per llei per als socis treballadors, reinvertim en el projecte per consolidar-lo. El treball és una eina del projecte, no un fi en sí mateix. REPRESENTACIÓ DEL 60% A L’ASSEMBLEA

Els Socis Col·laboradors
L’ÀNIMA DE L’ECONOMAT

Són totes aquelles persones que s’associen a L’Economat adquirint un compromís amb el projecte a través de la correcta utilització del circuit de compra. Poguent participar en tasques de manera voluntària, creant comunitat, enfortint lligams, amb interès sobre temes d’I+D, cooperativisme i cultura. REPRESENTACIÓ DEL 40% A L’ASSEMBLEA.

Dotem amb un 20% dels beneficis el Fons d’Educació i Promoció Cooperativa, FEPC, que autogestionen exclusivament els socis col·laboradors.