PROJECTE “CARBONIATO”

05/05/2022

Us convidem a veure aquest interessant vídeo de 15 minuts!
>>ENLLAÇ
Els primers resultats del projecte “Carboniato” posat en marxa a Cal Notari amb el Grup de Sòl-Microbiota-Planta de l’INSA-UB el 2021.
Pràctiques agronòmiques sostenibles i Estratègies de regeneració del sòl per adaptar-se als efectes del canvi climàtic.

Una investigació sense subvencions que esperem que esdevingui un gra de sorra per la sobirania alimentària!!
Els canvis de rumb cap a models agrícoles del futur, resilients al canvi climàtic i menys dependents de les energies fòssils, es veuen limitats pels embuts de coneixements sobre la complexitat del funcionament del sistema planta/sòl/biodiversitat…
Front les crisi climàtica i energètica i el col·lapse de la biodiversitat, els sistemes alimentaris hauran d’evolucionar. Tant a nivell de producció, transformació, distribució i consum és crucial accelerar el desenvolupament d’estratègies per adaptar-nos a aquest repte.